BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok
'Home Alone' house will be on Airbnb for one night only this month

Eladóvá vált a Reszkessetek, betörők! című film kultikus háza

Óriási összegért kínálják a Reszkessetek, betörők! című filmben szereplő házat. A Chris Columbus által rendezett karácsonyi film bemutatása óta az ingatlan jelentős felújításon esett át.

Eladják a 90-es években készült Reszkessetek, betörők! című filmben szereplő házat, amelyben Kevin McCallistert véletlenül egyedül hagyták karácsonykor. Az Illinois állambeli Winnetkában található, hat fürdőszobás ingatlan elképesztő, 5,25 millió dollárért (1,8 milliárd forint) került a piacra – írta meg a Sky News

'Home Alone' house will be on Airbnb for one night only this month
Fotó: Anadolu / AFP

A Zillow amerikai ingatlanügynökség szerint 2012 óta ez az első alkalom, hogy az ingatlant forgalomba hozták. A Chris Columbus által rendezett karácsonyi film bemutatása óta a ház jelentős felújításon esett át.

A The Dawn Mckenna Group ingatlanügynökei ismertették a belső tereket, és elmondták, hogy a jelenlegi tulajdonosok megduplázták az életteret egy nagy télikerttel, és egy korszerű kosárlabdapályát építettek hozzá.

Az ingatlanban, amelyet a cég a világ egyik leghíresebb házaként jellemez, két nappali, egy nagy konyha, egy háromautós garázs és egy „feledhetetlen lépcső” is található, amelyet a tízéves Macaulay Culkin használt szánkózásra a filmben. 2021-ben a Reszkessetek, betörők! rajongói lehetőséget kaptak arra, hogy a házban szálljanak meg, amikor az Airbnb egy exkluzív, egyéjszakás tartózkodásra tette fel az ingatlant.  

Donald Trump szerint könyörögtek neki, hogy szerepeljen a Reszkessetek, betörők! 2-ben

A Reszkessetek, betörők! rendezője azt állította, hogy Donald Trump csak úgy engedte a felvételt a stábnak a hotelben, ha ő is szerepelhet a filmben. A volt elnök azonban másképp emlékezett vissza a történtekre. Szerinte épp ellenkezőleg történt, a film alkotói könyörögtek neki, hogy vállaljon szerepet a Reszkessetek, betörők! folytatásában.

 

 

 

Ajánlott videók

Továbbiak

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.