BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Jégesőt hoznak a hétköznapok, de a hétvégére megérkezik a strandidő

A hajnali zivatarok elvonulása után sok napsütés várható gomolyfelhőkkel. Holnap délután aztán dél felől egyre többfelé alakul ki újabb zivatar, zápor. Felhőszakadások és jégesők is lehetnek a hét közepén, de hétvégére visszatér az igazi strandidő.

Szerdán, a hajnali zivatarok elvonulása után sok napsütés várható gomolyfelhőkkel – írta a Köpönyeg. Délután aztán dél felől egyre többfelé alakul ki újabb zivatar, zápor. Felhőszakadások és jégesők is lehetnek. A délkeleti szél élénk, zivatarok környezetében viharos lesz, 32 fok körüli kánikula ígérkezik.

Downpour in Turkiye's Ankara
jégeső
vihar
eső
Esős, viharos időjárás lesz holnap / Fotó: Anadolu via AFP

Csütörtökön továbbra is sok gomolyfelhő lesz felettünk, és szórványosan ismét előfordulnak záporok, zivatarok, 25 és 30 fok között alakul a hőmérséklet. Pénteken sok napsütésre van kilátás délutáni gomolyfelhőkkel. Inkább már csak északkeleten, elszórtan fordul elő csapadék. Ismét 30 fok körüli kánikula jöhet.

Hétvégén visszatér az igazi strandidő sok napsütéssel, egyre melegebb idővel. Vasárnap már országos hőség lehet 30-36 fokos maximumokkal. Frissítő zivatar vagy zápor csak elvétve fordulhat elő. A délnyugati szél gyakran lesz élénk.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.