BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erről lehet megismerni az adóellenőrt!

Elkészültek az új szolgálati igazolványok a Nemzeti Adó- és Vámhivatalban (NAV), amelyeket a különböző területeken dolgozók folyamatosan kapnak majd meg.

A hivatal tájékoztatása szerint legkorábban, március 31-ig a volt Vám-és Pénzügyőrség (VP) hivatásos állományú tagjai, illetve pénzügyi nyomozói kapják meg az új dokumentumokat, amelyeken esetükben a sorszám és az azonosító mellett a vércsoport és a taj-szám is szerepel. Az igazolványon feltüntették azt is, hogy birtokosa fegyverviselésre és intézkedésre jogosult. Ez az igazolvány a hivatal által kiadott tájékoztató szerint így néz ki:

Ezt követően - június 30-ig - a volt Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal (APEH) adóellenőreinek valamint végrehajtóinak igazolványait cserélik véglegesre, amelyeken a sorszám és azonosító mellett az olvasható: az igazolvány ellenőrzésre és intézkedésre csak külön megbízólevél birtokában jogosít. Ugyanezt az igazolványt kapja meg a NAV valamennyi további dolgozója 2011. december 31-ig. Az adóellenőröket az alábbi igazolványról lehet majd megismerni:

Ezeken kívül lesz egy ideiglenes szolgálati igazolvány is, amelyet a próbaidőn lévő hivatásos állományúak használnak a véglegesítésükig, amely konkrét határidőig érvényes, ellentétben a normállal, amely visszavonásig.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.