BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Gyerekeket szállító busz szenvedett balesetet Kőszegnél

Árokba borult egy gyerekeket szállító autóbusz szerdán délelőtt Kőszeg és Horvátzsidány között. A balesetben hatan könnyebben megsérültek, őket a mentők kórházba vitték.

Szerdán délelőtt árokba borult egy gyerekeket szállító autóbusz Kőszeg és Horvátzsidány között. Az MTI helyszíni értesülése szerint a balesetben hatan könnyebben megsérültek, őket a mentők kórházba vitték. Az autóbuszon harminc gyerek és három kísérő utazott a sofőrön kívül, a baleset után valamennyien ki tudtak szállni – mondta el a távirati iroda érdeklődésére Balogh Eszter, a Vas Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

A baleset az út 34-es kilométerénél történt. A kőszegi önkormányzati és a szombathelyi hivatásos tűzoltók vonultak ki, a műszaki mentés még tart, a mentők és a rendőrök is a baleset helyszínén dolgoznak.


 

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.