BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Donald Trump már a republikánus párt wisconsini jelöltállító kongresszusára készül

Donald Trump az általa alapított Truth Social közösségi oldalon posztolta ki üzenetét a híveinek, amelyben köszönetet mond nekik, kifejezi fájdalmát elhunyt szimpatizánsa családjának, ám azzal fejezi be a posztját, hogy már készül a republikánusok wisconsini jelöltállító kongresszusára.

„Köszönöm mindenkinek, aki gondolt rám és imádkozott értem tegnap, hiszen egyedül az isteni gondviselés óvott meg az elképzelhetelentől” – fordult a híveihez a Truth Social közösségi média felületén, majd így folytatta: 

Donald Trump
Donald Trump a merénylet előtt / Fotó: AFP

„NE FÉLJÜNK, hanem tartsunk ki a hitünkben, és dacoljunk a gonosszal! 

Szeretettel fordulunk a többi áldozathoz és családjaikhoz. Imádkozunk a sebesültek felépüléséért, és szívünkben őrizzük annak a polgárnak az emlékét, akit oly szörnyű módon gyilkoltak meg

Most fontosabb, mint valaha, hogy összefogjunk, és megmutassuk igazi amerikai jellemünket, maradjunk erősek és elszántak, és ne hagyjuk, hogy a Gonosz győzzön. 

Őszintén szeretem az országunkat, és szeretem Önöket, és alig várom, hogy ezen a héten Wisconsinból beszélhessek nagyszerű nemzetünkhöz” – üzente Donald Trump republikánus elnökjelölt a híveinek vasárnap, azaz egy nappal az ellene elkövetett merénylet után.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.