BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Hulk Hogan a hősének nevezte Donald Trumpot

A pankrátorból lett színész egyértelművé tette, kit támogat az elnökválasztáson. Hulk Hogan felszólalt a Republikánus Nemzeti Konvención, ahol Donald Trump hivatalosan is a párt elnökjelöltje lett.

Újabb neves támogató szólalt fel Donald Trump mellett. Hulk Hogan korábbi profi pankrátor, majd színész csütörtökön fellépett a Milwaukee-ban tartott Republikánus Nemzeti Konvención – írta meg a New York Post.

Day 4 - Republican Party presidential nominating convention
Hulk Hogan, Donald Trump
Hulk Hogan nem rejti véka alá, kire fog szavazni / Fotó: Jim Watson / AFP

A 70 éves Hogan a négynapos konvenció utolsó napján, Donald Trump előtt felszólalva tartott lelkesítő beszédet. A volt elnök az eseményen hivatalosan is átvette a republikánus párt jelölését a novemberi elnökválasztásra.

Hulk Hogan csatlakozott azon hírességek és politikai vezetők hosszú sorához, akik Trumpot dicsérték, és arra szólították fel a választókat, hogy őt válasszák meg a következő elnöknek.

Ezzel szemben a Demokrata Párt környékéről pont arról szólnak a hírek, hogy Joe Biden elnököt az újraindulástól való visszalépésről szeretnék meggyőzni. Párttársai mellett többek között Ashley Judd és George Clooney is erre biztatja a 81 éves politikus.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.