BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok
'Beverly Hills 90120', USA, 1990-1994.

Meghalt a Beverly Hills 90210 sztárja

Shannen Doherty hosszú ideje küzdött rákkal.

Meghalt Shannen Doherty, a Beverly Hills 90210 és a Bűbájos boszorkák sztárja. Az amerikai színésznő kilenc éve küzdött mellrákkal, 53 éves volt.

'Beverly Hills 90120', USA, 1990-1994.
Shannen Doherty (középen)  hosszú ideje küzdött rákkal / Fotó: KPA Honorar & Belege

„Fájó szívvel erősítem meg Shannen Doherty színésznő halálát. Július 13-án, szombaton elveszítette a rákkal folytatott küzdelmet, miután sok éven át küzdött a betegséggel” – erősítette meg a Doherty régi publicistája, Leslie Sloane a People-nek.

A színésznőt lánya, nővére, nagynénje, szerettei és kutyája gyászolja.

A 2015-ös diagnózist követően a színésznő 2017 áprilisában jelentette be, hogy remisszióba került, azaz a rák eltűnt a szervezetéből, ám 2019-ben visszatért. Doherty egy éve arról számolt be, hogy a betegség átterjedt az agyára, ami miatt agyműtéten esett át.

A sztár tavaly novemberben beszélt arról, hogy a rák 4. stádiumba lépett és a csontjaira is átterjed. „Nem végeztem az élettel. Nem végeztem a szeretettel. Nem vagyok kész az alkotással. Nem vagyok kész azzal, hogy jobbra fordítsam a dolgokat” – mondta akkor.

Ajánlott videók

Továbbiak

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.