BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Meghalt egy vezető közgazdász Oroszországban – nem fogja kitalálni, hogyan

Az orosz állami hírügynökséggel a mentőszolgálat azt közölte, hogy Bondarenko, a moszkvai Orosz Tudományos Akadémia Közgazdasági Intézetének vezető kutatója tegnapelőtt este kiesett a lakása ablakán.

Nyolcvankét éves korában meghalt Valentina Bondarenko orosz közgazdász, miután kiesett moszkvai lakása ablakán – jelentette az orosz állami média.

Oroszország
Meghalt egy vezető közgazdász Oroszországban, nem fogja kitalálni, hogyan / fotó: X

A TASZSZ hírügynökséggel a mentőszolgálat azt közölte, hogy Bondarenko, a moszkvai Orosz Tudományos Akadémia Közgazdasági Intézetének vezető kutatója tegnapelőtt este kiesett lakása ablakán.

Kizuhant a lakása ablakán, sajnos nem lehetett megmenteni

mondta egy forrás a Newsweek szerint.

Noha Bondarenko halálának körülményei továbbra is tisztázatlanok, számos prominens orosz tisztviselő halt meg, miután Vlagyimir Putyin elnök Ukrajna elleni háborúja 2022 februárjában elkezdődött, köztük egy olajipari vezető és egy védelmi tisztviselő.

Ha érdekli azoknak az orosz tisztviselőknek a teljes listája, akik a háború kezdete óta meghaltak, miután kiestek az ablakon, itt megtalálja őket.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.