BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Levideózták, ahogy mesterlövészek védik Orbán Viktort

A miniszterelnök tusványosi beszéde alatt több mesterlövészt is lehetett látni, valamint olyanokat, akik távcsővel keresik az esetleges veszélyforrásokat. A földön közben golyóálló mellénybe öltözött rendőrök voltak, fegyverrel a kezükben.

Orbán Viktor miniszterelnök a 32. Bálványosi Nyári Szabadegyetemen és Diáktáborban – ismertebb nevén Tusványoson – tartott beszédében több fontos témát érintett. Beszélt többek között a párizsi olimpia megnyitóünnepségéről, Lengyelország politikai szerepvállalásáról és a minden magyart érintő tervéről. A kormányfő előadása alatt nem volt látványos a rendőri jelenlét, jobban körbenézve a helyszínen azonban látszott, hogy maximálisan ügyelnek a biztonságára. 

mesterlövész, Orbán Viktor, Tusványos
Mesterlövész felügyelte Orbán Viktor tusványosi beszédét /Fotó: RTL/ képernyőfotó

A magaslatokon például 

több mesterlövészt is lehetett látni, valamint olyanokat, akik távcsővel keresik az esetleges veszélyforrásokat. A földön közben golyóálló mellénybe öltözött rendőrök voltak, fegyverrel a kezükben

– írja az RTL, amely felvételt is készített róluk.

A portál felidézi: az elmúlt hetekben, hónapokban több politikai vezető ellen követtek el merényletet. A szomszédos Szlovákia miniszterelnökét, Robert Ficót és az egykori amerikai elnököt, Donald Trumpot is megtámadták. 

Orbán egy korábbi interjúban elárulta, hogy 

sosem hord golyóálló mellényt. 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.