BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Szolnoki gyermekbántalmazás: már nincs fent a videó a Facebookon – ez az oka

Közösségi oldalán tudatta a Szolnoki Városüzemeltetési Kft., hogy a Facebook törölte a szolnoki kalandparkban történt gyermekbántalmazásról készült felvételüket. Megerősítették, felülvizsgálatot kértek, mert a csend nem opció. Orbán Viktor szerint elviselhetetlen, tűrhetetlen és következményekért kiált ez az eset.

„Sajnálattal értesítünk benneteket, hogy a gyermekbántalmazást bemutató videónkat a Facebook törölte. Felülvizsgálatot kértünk, mert hisszük, hogy a csend nem opció, és az áldozatok védelme mindannyiunk kötelessége” – írja közösségi oldalán Szolnoki Városüzemeltetési Kft., amely a feljelentést megtette, és „nem engedi, hogy az ilyen tettek következmények nélkül maradjanak”. Azzal folytatják, hogy mint közösség, együttes erővel kell harcolniuk az igazságért és gyermekeik biztonságáért. „Kérünk benneteket, hogy ha bármilyen bántalmazást tapasztaltok, ne habozzatok lépéseket tenni és segítséget kérni” – zárul a poszt. 

szolnoki gyermekbántalmazás
Szolnoki gyermekbántalmazás: a pillanat, amikor a kísérő felrúgja a gondjaira bízott gyermeket / Fotó: VG

Ahogy arról a Világgazdaság is beszámolt: kétségkívül az egész országot sokkolta a Szolnoki Városüzemeltetési Kft. által közzétett felvétel, melyen az látszik, hogy felnőtt kísérője, egyben a jászberényi Yakuzák SE vezetője úgy rúgott fel egy rábízott gyermeket a szolnoki kalandparkban, hogy a kisfiú majdnem teljesen megpördült a levegőben, és nagy erővel fejre esett. A gyermekbántalmazás akkora port kavart, hogy 

Az ATV Híradója külföldön érte utol az elkövetőt, aki előre befizetett nyaraláson vesz részt a családjával, de az állítja, hogy áll a felelősségre vonás elé.

Mindenkitől bocsánatot szeretnék kérni, egy olyan súlyos cselekedetet hajtottam végre, mely szégyent hozott a sporttársadalomra, éppen ezért eltávolodom ettől a világtól örökre

– nyilatkozta az ATV Híradónak a férfi, hangsúlyozva: azon dolgozik, hogy valamilyen szinten jóvá tudja tenni a történteket. Elmondta azt is, hogy nagyon félti a családját, ezért kéréssel is előállt. „A másik oldalon, a gyerekvédők figyelmébe ajánlom: van egy gyermek, az pedig az én gyermekem. Ilyen értelemben szeretném – nem kifogásolva a rám mért büntetést, és nem kifogásolva a rám mért népharagot – őket megvédeni azoktól a méltatlan támadásoktól és üzenetektől, amelyeket kapunk” – fogalmazott. 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.