BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Szörnyű tragédia: két tinédzser zuhant ki a 16. emeletről

A kijevi rendőrség szerint öngyilkosság történhetett. A két tizenöt éves fiatal a 16. emeletről zuhant ki. A tragédia sokkolta az ukrán közvéleményt.

Vasárnap éjjel szörnyű tragédia rázta meg Ukrajnát, két tinédzser tragikus körülmények között elhunyt, miután az esti órákban lezuhantak a 16. emeletről. Az eset Kijevben történt, a rendőrség vizsgálja a körülményeit, öngyilkosságra gyanakodnak – számolt be róla a Kárpáti Igaz Szó hírportál.

Mourning,Candle,Burning,Front,Of,Flag,Ukraine,,Memory,Of,Heroes
Szörnyű tragédia: két tinédzser zuhant ki a 16. emeletről Kijevbe, Ukrajna
A tragédia okai egyelőre nem ismertek / Fotó: Shutterstock

A lap beszámolója szerint a két fiatal 2009-ben született, vagyis mindössze tizenöt évesek voltak. A közösségi oldalakon megjelent hírek szerint egy Zsiljanszkij utcai tömbház 16. emeletéről zuhantak le. Hétfőn a kijevi rendőrség megerősítette a tinédzserek halálával kapcsolatos információkat. Hozzátették, hogy a rendfenntartók vizsgálják az eset minden körülményét.

Amíg a nyomozás folyamatban van, a rendőrség nem közöl további részleteket. Az esetleges öngyilkosság oka egyelőre ismeretlen, ahogyan arról sincs információ, hogy hagytak-e búcsúlevelet.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.