BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok
Premier League
Guiness

A Guinness a Premier League hivatalos söre

A Guinness bejelentette első globális labdarúgó-partnerségét. A hamarosan szezonnal kezdődő négyéves megállapodás értelmében a Guinness lesz a Premier League hivatalos söre, a Guinness 0.0 pedig a Premier League hivatalos alkoholmentes söre.

Augusztus 16-án indul el a Premier League 2024/25-ös szezonja és ezzel együtt bemutatkozik a bajnokság hivatalos söre, a Guinness is – derült ki a Borsodi Sörgyár, a márka magyarországi forgalmazójának közleményéből.

Premier League
Guiness
A Giunness lesz a világ legjobb bajnokságának hivatalos söre / Fotó: Guinness

A négy évre szóló partnerség célja, hogy támogassa és erősítse a futballközösséget a lelátókon és a pályán kívül, világszerte új kapcsolatokat teremtsen a Guinness fogyasztói és a Premier League szurkolói között. A Premier League hivatalos felelős alkoholfogyasztási partnereként a Guinness az együttműködés adta lehetőségeket kihasználva céljának tűzte ki azt is, hogy az évadban népszerűsítse a felelős alkoholfogyasztást.

A Premier League a világ legnézettebb labdarúgó-bajnoksága, mérkőzéseit 189 országban 900 millió otthonban közvetítik.

A Premier League a világ legnépszerűbb labdarúgó-bajnoksága, együttműködésünk fantasztikus lehetőséget kínál arra, hogy a Guinness márka sikerét világszerte tovább vigyük és új közösségekkel teremtsünk kapcsolatot a bajnokság eseményeihez kapcsolódva – nyilatkozta a szerződéskötés kapcsán John Kennedy, a Diageo európai elnöke.

Nagy örömünkre szolgál, hogy a világ vezető stout sörével és egy olyan csapattal dolgozhatunk együtt, ami a sporthoz kapcsolódó és tágabb értelembe vett marketingje révén is folyamatosan világszínvonalú kreativitást és innovációt mutat be – tette hozzá Will Brass, a Premier League kereskedelmi igazgatója.

Spiegel György, a Borsodi Sörgyár marketingigazgatója szerint – ez a partnerség nemcsak két világszerte ismert és szeretett márkát köt össze, hanem az egyik legnépszerűbb játékot és az egyik legnépszerűbb sört is.

Ajánlott videók

Továbbiak

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.