BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Nagyon rossz hírt kaptak a Balatonra utazók a MÁV-tól

Hosszabb menetidőre kell számítani a dél-balatoni vasútvonalon. A pályahiba elhárítása az éjszakai órákig eltart.

Pályahiba miatt hosszabb menetidőre kell számítani a dél-balatoni vasútvonalon – közölte a Mávinform szombaton. A legfrissebb tájékoztatás szerint a hiba elhárítása az éjszakai órákig eltart, vasárnap hajnalig pótlóbuszos átszállásra kell számítani.

Balatonvilágos, 2021. július 11.A Szolnok és Fonyód között közlekedő Napfürdő Expressz Balatonvilágosnál 2021. július 11-én. A nyári menetrend bevezetése óta a Balaton déli partjára az új emeletes KISS motorvonatokkal is el lehet jutni a fővároson át a Szob–Vác–Fonyód, valamint a Szolnok–Cegléd–Fonyód útvonalon.MTI/Máthé Zoltán
vonat
A pályahiba elhárítása az éjszakai órákig eltart / Fotó: Máthé Zoltán / MTI (ilusztráció)

Korábban azt írták, hogy szombat déltől pályahiba miatt Szabadbattyán és Kiscséripuszta között áll a forgalom. A vasúttársaság most azt közölte, hogy 

pótlóbuszok közlekednek Székesfehérvár és Lepsény között, a buszok folyamatosan indulnak. 

Székesfehérvár és Lepsény között átszállással, kerülő útvonalon is lehet utazni: Székesfehérvár és Csajág között motorvonatok ingáznak, Csajág és Lepsény között pótlóbuszok járnak. 

A Budapest–Nagykanizsa/Keszthely szakaszon minden vonat helyjegy váltása nélkül vehető igénybe. A pályahiba elhárítása az éjszakai órákig eltart, a dél-balatoni vonalon hajnalig pótlóbuszos átszállásra, rövidebb útvonalon közlekedő vonatokra, jelentős késésekre, egy-két órával hosszabb eljutási időre kell számítani – áll a közleményben.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.