BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok
Tesla

Kadirov géppuskát szerelt egy Teslára, úgy menne a frontra

Ramzan Kadirov csecsen hadúr felszereltetett egy géppuskát egy Cybertruckra, úgy menne a frontra. Csecsenföld vezetője egyben meghívta a Tesla főnökét, Elon Muskot is.

Az oroszországi Csecsenföld vezetője, Ramzan Kadirov szombaton közzétett egy videót, amelyen egy Tesla Cybertruckot vezet, amelynek tetejére egy gépfegyvert szereltek, és azt mondta, hogy azt az ukrajnai konfliktusövezetbe küldi – tudósít a Reuters.

Tesla
Tesla – gépfegyverrel a frontra / Fotó: AFP

Az extravagáns reklámfogásairól ismert Kadirov a Telegram üzenetküldő alkalmazáson dicsérő szavakkal illette mind a járművet, mind a Tesla Motors vezérigazgatóját, Elon Muskot, akit 

a modern idők legnagyobb zsenijének nevezett,

és meghívta Csecsenföldre.

Csecsen elismerés a Tesla főnökének

„Várjuk az önök jövőbeni termékeit, amelyek segítenek nekünk befejezni a különleges katonai műveletet” – írta Kadirov, használva azt a hivatalos kifejezést, amellyel Oroszország az ukrajnai háborúját nevezi. A Tesla részéről egyelőre nem érkezett kommentár.

Ajánlott videók

Továbbiak

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.