BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Felújítás kezdődött a Corvin aluljáróban – kiderítettük, meddig tart

Az egyik fontos fővárosi csomópontnál fenntartási munkálatok zajlanak. A Budapest Közút a Világgazdaságnak elárulta, meddig tart a munka a Corvin aluljárónál, és kell-e fennakadásokra számítani.

Az elmúlt napokban a közlekedők ismét kordonokkal találkozhattak a Corvin negyednél található aluljáróban. A hét elején több lejáratot is lezártak, az apró kerülőutaktól eltekintve azért mind a 3-as metró, mind a 4-es 6-os villamos elérhető volt. A Világgazdaság utánajárt annak, meddig tartanak a munkálatok, és milyen típusú lezárásokra kell számítani.

Corvin negyed aluljáró Budapest
A következő egy hónapban zajlanak majd a munkálatok a Corvin aluljáróban /  Fotó: Tóth Marcell / Világgazdaság

A Corvin negyednél található aluljáróban társaságunk fenntartási munkálatokat végez, ez kisebb felületi javításokat jelent, mint például az egyes burkolati elemek javítása

– részletezte lapunk kérdésére a Budapest Közút sajtóosztálya.

Hasonló jellegű lezárások várhatók a következő hetekben, a közlekedőknek érdemes felkészülniük, hogy esetleg egy vagy több lépcső is ideglenesen lezárásra kerül.

Pánikra ugyanakkor semmi ok. A vállalat tájékoztatása szerint a munkálatok várhatóan egy hónapot vesznek majd igénybe venni, és ez idő alatt a gyalogosforgalmat folyamatosan biztosítani fogják a Budapest Közút szakemberei.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.