BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Csendes őszi idő várható, sok napsütéssel

Csapadék szinte egyáltalán nem várható a következő napokban.

Csütörtökön keleten, északkeleten napos időre készülhetünk, viszont a középső tájakon és a Dunántúlon változóan felhős-napos, illetve erősen felhős, borult időre van kilátás. Helyenként a Dunántúlon kisebb eső is kialakulhat időnként, nagyobb gyakorisággal délnyugaton. A keleties szél többfelé élénk, északnyugaton erős lesz. Hajnalra helyenként pára, köd képződik. Kora reggel –2 és +9, délután 12 és 20 fok között alakul a hőmérséklet, napközben délnyugaton, nyugaton mérhetjük a legalacsonyabb maximumokat – írja az időkép.

napsütés, hőség
Sokat süt majd a nap
Fotó: Northfoto

Pénteken a Dunától keletre sok-sok napsütésre számíthatunk, a Dunántúlon viszont napközben többfelé megnövekszik a felhőzet, de 

csak néhol nyugaton, délnyugaton alakulhat ki átmeneti jelleggel kisebb eső.

A keleti, délkeleti szél többfelé élénk, a Dunántúl északi felén helyenként erős lehet. Reggelre foltokban pára, köd képződhet. Hajnalban –2 és +9, délután 14 és 19 fok közötti értékeket mérhetünk.

Szombaton keleten, északkeleten számíthatunk zavartalan napsütésre, máshol elsősorban fátyolfelhők jelenhetnek meg az égen. Csapadék sehol sem várható. A többfelé élénk keleti, délkeleti szélben délutánra 13 és 19 fok közé melegedhet a levegő.

Vasárnap országszerte napos, csapadékmentes időben lesz részünk. Helyenként még élénk lesz a légmozgás. A legmagasabb hőmérséklet 13 és 18 fok között alakul. Hétfőn már több felhő lesz felettünk, de csapadék sehol sem várható. Általában gyenge, mérsékelt marad a szél. Többfelé lehet párás, ködös a reggel. Délután 13-18 fokot mutathatnak a hőmérők.
 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.