BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Ekkor vetíti a TV2 a S.E.R.E.G.-et

November közepén egy hét alatt levetítik a legújabb magyar sorozatot. A S.E.R.E.G. új nézői formátumban debütál.

Új nézői formátumban, „napi binge-watching”-ban sugározza a S.E.R.E.G.-et a TV2. Ez azt jelenti, hogy a legújabb magyar sorozatot minden este műsorra tűzi csatorna november 11-től.

sereg
S.E.R.E.G.
 A S.E.R.E.G. új nézői formátumban debütál / Fotó: TV2

„Egy hét, egy évad – igazi sorozatflow-élményt kínál a TV2-n a S.E.R.E.G., amely november 11-én, hétfőn robban a képernyőn. A nézők minden este találkozhatnak Győrbíró Zsolt történetével egészen a pénteken kicsúcsosodó dupla fináléig” – írja közleményében a Megafil produkciós vállalat.

A héten végre kiderül, hogyan boldogul egy öthetes alapkiképzés alatt a szigorú Győrbíró alezredes komolytalan egyetemista fia, Marci, aki akarata ellenére a seregben találja magát; hogyan fogadja a katonafeleség Petra, hogy férje újfent kockára tenné az életét egy misszióban; valamint hogy mi történt az öt évvel ezelőtti küldetésben, amiért Győrbíró alezredes bármi áron vissza akar menni Irakba, miközben a felettese, Horváth ezredes minden eszközt bevet, hogy megakadályozza ebben.

Még be sem mutatták, de már mindenki a folytatást várja – jön a S.E.R.E.G. című magyar sorozat

Győrbíró Zsolt alezredes és bajtársai, valamint családtagjai története november 11-én, hétfőn debütál a Tv2-n.

A hamarosan induló sorozatról Helmeczy Dorottya producer és Kinizsi Ottó kreatív producer meséltek a TV2 Mokka című műsorában hétfőn.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.