BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Megműtötték a francia miniszterelnököt

A miniszterelnöki hivatal szerint minden nagyon jól sikerült, Barnier ma már normálisan újra dolgozott.

Megműtötték a 73 éves Michel Barnier francia kormányfőt a hét végén egy nyaki elváltozás miatt, amelynek eredménye néhány hét múlva lesz ismert – közölte orvosa hétfőn a miniszterelnöki hivatal által kiadott közleményben.

Nem ismert, hogy miért műtötték meg a francia miniszterelnököt / Fotó: AFP

A miniszterelnöki hivatal szerint minden nagyon jól sikerült, Barnier ma már normálisan újra dolgozott a hivatalban, és csütörtökön folytatja nyilvános tevékenységét is a kormányülésen.

Az AFP hírügynökség megkeresésére a miniszterelnöki hivatal nem kívánt további részleteket közölni sem a betegségről, amelyben a kormányfő szenved, sem a műtéti beavatkozásról.

A Macronomics tündöklése és bukása

Amikor Emmanuel Macron 2017-ben hatalomra került, az üzleti világ az egykori Rothschild-bankárt a tenyerén hordozta. Abban bíztak, hogy az az állami kiadások csökkentésével és az adók mérséklésével Franciaországot a világ egyik legjobb befektetési célpontjává fogja tenni. Hét évvel később a francia elnökbe vetett bizalom gyakorlatilag megszűnt. 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.