BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Nappal napos, éjjel hideg idő várható

Csapadék nem várható az elkövetkező napokban.

Szerdán az ország keleti, északkeleti felén derült, napos idő várható, nyugaton több felhő lehet az égen, ám esni ott sem fog. A Dunántúlon többfelé feltámadhat a keleti-délkeleti, az Alföldön pedig a keleti-északkeleti szél.  Napközben 13-18 fokot mutatnak majd a hőmérők. - írja az időkép.

Autumn In Bogacs, Hungary
ősz
Igazi őszi idő várható a következő napokban
Fotó: Michal Fludra / NurPhoto/AFP

Csütörtökön marad a kettősség: keleten, északkeleten napos időre készülhetünk, míg nyugaton változóan, erősen felhős időre van kilátás. Eleinte a nyugati, délnyugati határszélen előfordulhat kisebb eső. A keleti-délkeleti szél többfelé élénk, északnyugaton erős lehet. 13-20 fokig melegedhet a levegő napközben.

Pénteken ragyogó napsütésre számíthatunk,

 több felhő a Dunántúl nyugati részén lehet, csapadék azonban nem valószínű. A keleties szél többfelé élénk, az északnyugati tájakon helyenként erős lehet. Hajnalban -1, 10, délután 13-18 fok várható.

Hétvégén túlnyomóan napos, szép őszi időre van kilátás. 

A keleti-délkeleti szél többfelé, elsősorban a Dunántúlon és a Duna mentén lehet élénk, néhol erős. A hajnalok hidegek lesznek, az ország északkeleti felén többfelé lehet gyenge fagy. Délutánonként 15 fok körül alakul a hőmérséklet.
 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.