BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Összeomlott a Telegram alkalmazás vasárnap

A Downdetector szolgáltatás adatai alapján a Telegram alkalmazás összeomlott február 18-án. A felhasználók csevegései és csatornái nem töltődnek be, és az üzenetek sem kerülnek elküldésre.

A felhasználók leginkább magának az alkalmazásnak a működésével kapcsolatos problémákra panaszkodnak (58%), 36 százalékuk számolt be a szerverhez való kapcsolódási nehézségekről, további 6 százalék pedig a Telegram webes verziójában rögzített meghibásodást.

A szolgálat szerint a hiba tetőpontja magyar idő szerint 12:35-kor volt.

A Telegram egy többplatformos mobil üzenetküldő alkalmazás okostelefonokhoz és táblagépekhez iOS, Android és számos más platformon. A Telegram lehetővé teszi a felhasználók számára üzenetek, fényképek, biztonságos beszélgetések és egyéb információk küldését és fogadását, és a szöveges üzenetek vagy sms-ek alternatívájának tekinthető.
 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.