BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Betörtek a focisztár házaspár, Douglas Luiz és Alisha Lehmann otthonába - 500 ezer eurós a kár

Tolvajok törtek be abba az olaszországi vilába, ahol az Alisha Lehmann és Douglas Luiz házaspár él. A tolvajok azt használták ki, hogy mindketten focimeccseiken voltak.

Óriási értékben loptak el különböző vagyontárgyalat  Alisha Lehmann és Douglas Luiz focisztároktól, akik házaspárként egy olaszországi villában élnek. 

Juventus v SS Lazio - Serie A
Tegnapi mérközése közben még nem sejthette, hogy mi vár rá otthon... Fotó: NurPhoto via AFP

A La Gazzetta dello Sport jelentése szerint tegnap este betörők hatoltak be Douglas Luiz és Alisha Lehmann otthonába, miközben mindkét sportoló háonz kívül volt, órákat és ékszereket lopva több mint 500 000 euró értékben. A rablás közvetlenül a Juventus - Lazio mérkőzésen történt, amelyen Doulas Luiz kezdő játékos volt, partnere pedig a Juventus női csapatának szállodájában tartózkodott, amely ma az Inter Women csapatával mérkőzik meg.

A ház, ahol Douglas Luiz és Alisha Lehmann lakik egyébként igen közel van ahhoz a villához, ahol Cristiano Ronaldo élt, amikor a Juventus Torinóban játszott.

Juventus Women FC v Freedom Women FC - Test Match
Alisha Lehmann ma léphet pályára. Fotó: NurPhoto via AFP

A jelentés szerint a betörők 11 órát loptak el és elvitték Douglas Luiz élettársának nyakláncait és ékszereit. Az értékek között voltak a svájci Alisha Lehmann gyémánt nyakláncai. Douglas Luiz a Juventus Lazio elleni tegnapi győzelme után vacsorázott, és amikor 1:30 körül hazaért hívta a rendőrséget.

Nem ez az első eset, hogy betörők célba veszik a Juventus játékosait. Hasonló incidensek történtek Moise Kean-nel, Kaio Jorge-val és Angel Di Maria-val a múltban.
 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.