BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

A Waberer’st érdekelhetik a Posta Biztosítók

A tenderkiírás paramétereitől függően a Waberer’s megvizsgálja a Magyar Posta Biztosító és a Magyar Posta Életbiztosító értékesítési folyamatában való részvétele lehetőségét.

A felek kölcsönösen visszavonták kedden a Waberer’s és a Corvinus Befektetési Zrt. által idén július 14-én aláírt szándéknyilatkozatot, amely a Waberer’s csoporthoz tartozó Wáberer Hungária Biztosító és a Corvinus 66,9 százalékos tulajdonát képező Magyar Posta Biztosító és Magyar Posta Életbiztosító közötti stratégiai együttműködési lehetőségek vizsgálatáról szólt – közölte a Waberer’s a BÉT honlapján.

20210428 Budapest 
Waberer's International Nyrt.

Fotó: Kallus György  LUS  Világgazdaság  VG
Fotó: Kallus György / Világgazdaság

A lépés hátterében az áll, hogy a kizárólagos állami tulajdonban álló Corvinus nyílt versenyeztetési eljárásban értékesíteni kívánja a két postabiztosítóban fennálló részesedését.

A tenderkiírás paramétereitől függően egyébként a Waberer’s megvizsgálja az értékesítési folyamatban való részvétele lehetőségét.

A Waberer’s kurzusa kedden délutánig napközben 2,4 százalékkal, 2560 forintra emelkedett.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.