BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Befektetőket keres a Masterplast

Zárt körű alaptőke-emelésre készül a magyar építőipari anyagokat gyártó vállalat. A Masterplast szektoron belüli, nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező, globális gondolkodású stratégiai befektetőket keres.

Megkezdi alaptőkéje pénzbeli vagyoni hozzájárulás ellenében történő felemelésének előkészítését a Masterplast, amelynek keretében iparági szereplőkkel előzetes megbeszéléseket fog kezdeményezni – jelentette be csütörtökön az építőipari anyagokat gyártó társaság.

Masterplast, befektetők
Új befektetőket keres a Masterplast / Fotó: Vémi Zoltán / Világgazdaság

A társaság a kibocsátani tervezett új dematerializált törzsrészvényeket zárt körben, legfeljebb 149 jogi és természetes személy számára kívánja felajánlani, és a forgalomba hozatalt az ajánlattal élő személyek részvételével kívánja végrehajtani. 

A Masterplast célja olyan 

  • szektoron belüli, 
  • nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező, 
  • globális gondolkodású, 
  • jelentős stratégiai befektető bevonása is, 

aki hosszú távú tulajdonosként illeszkedik a társaság terveihez. Az előkészítő folyamatok eredményessége esetén az alaptőke-emelés megvalósításáról az igazgatótanács 2024. év végéig dönt.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.