BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Eddigi legnagyobb rendszer-integrációs projektjét nyerte el a Gloster

A tőzsdei cég egy 10 ezer felhasználós komplex rendszerintegrációs projekt megbízását nyert el.

Egy jelentős beruházás keretében a Gloster 780 millió forint értékű IT-rendszerintegrációs megbízást nyert el a piacon – közölte a tőzsdei cég hétfő reggel. A projekt során a társaság 46 kilométer hosszú IT-hálózatot épít, amire 1060 aktív eszközt telepít, valamint komplex rendszerintegrációs szolgáltatásokat is nyújt.

gloster
Eddigi legnagyobb rendszer-integrációs projektjét valósítja meg a Gloster /  Fotó: Gloster

A megállapodás szerint a teljes megbízás várható határideje a jövő év vége. A Gloster ezzel a megbízással eddigi legnagyobb rendszer-integrációs projektjét valósítja meg. A 10 ezer felhasználót kiszolgáló rendszer megvalósítása során a Gloster nemcsak eszközöket értékesít, hanem komplex rendszer-integrációt is nyújt. A projekt finanszírozása önerőből történik, a Gloster nem vesz igénybe további külsős forrást a megvalósításhoz.

A határidőre történő teljesítés érdekében a Gloster hatékony belső projektmenedzsment csapatot alkalmaz, amelynek tagjai minden részletre kiterjedően koordinálják a munkálatokat.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.