BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok
Közélet

Gasztrotörténelmet írt a Michelin-csillagos séf vidéken

Nagy lendületet kaphat a vidéki magyar vendéglátás az idei Michelin Guide-tól, amelyben olyat is találunk, amit eddig nem: kétcsillagos magyar éttermet.
Hét éve egy pesti étteremben kapott Michelin-csillagot, majd vidékre szerződött, mert jó lehetőséget látott a tatai Platán étteremben Pesti István, aki a VG Podcastnak mesélt a két Michelin-csillagig vezető útról és arról a jövőképről, amelyben a hús nélküli vadas is szerepet kap. A gasztrotörténelmet író séf a kemény munkában hisz, nem a szerencsében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.