BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Elképesztő: Ronaldo megszerezte karrierje 850. gólját – videó

Cristiano Ronaldónak az utóbbi három mérkőzésen ez volt a hatodik gólja.

Cristiano Ronaldo megszerezte karrierje 850. gólját: a portugál sztárfutballista csapata, az al-Nasszr szombati, 5-1-es idegenbeli győzelméből vette ki a részét egy találattal a szaúdi bajnokságban. 

Nassr's Portuguese forward Cristiano Ronaldo controls the ball during the Saudi Pro League football match between Al-Nassr and Al-Khaleej at the al-Awwal Park Stadium in the Saudi capital Riyadh on May 8, 2023. (Photo by Fayez NURELDINE / AFP)
Fotó: AFP

Ronaldónak az utóbbi három mérkőzését tekintve ez volt a hatodik gólja, ezúttal pedig két gólpasszt is adott. Az al-Nasszr – amelynek utolsó találatát Sadio Mané szerezte – sorozatban harmadik bajnoki sikerét aratta. 

Egy újabb nagyszerű csapatteljesítmény! Egyre csak fejlődünk. Hajrá, al-Nasszr! 850. gól és ez a szám csak növekszik!

– írta közösségi oldalán a 38 éves, ötszörös aranylabdás Ronaldo, aki korábban a Manchester United, a Real Madrid és a Juventus együttesében is játszott, és januárban igazolt a rijádi klubhoz. 

Cristiano Ronaldo visszatér a képernyőre: kiderült, melyik magyar tévécsatorna közvetíti a meccseit

Többéves megállapodás született a szaúdi labdarúgó-bajnokság jogaira, fordulónként három mérkőzést sugároznak élőben.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.