BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Elmarad a Fradi–Újpest-derbi, Kubatov Gábor belekóstolt a légi forgalmi káoszba

Tusványoson Szöllősi György szakmai vezetése mellett szócsatázhatott volna a Fradi és az Újpest vezére, Kubatov Gábor és Ratatics Péter. A derbire minden készen állt, azonban a légi közlekedésben tapasztalt káosz keresztülhúzta a terveket. Kubatov Gábor végül nem tudott Tusványosra utazni, mivel a Wizz Air törölte a járatát.

A Fradi és az Újpest vezérei, Kubatov Gábor és Ratatics Péter Tusványoson feszültek volna egymásnak egy beszélgetésen, amit Szöllősi György moderált volna. A FTC elnöke azonban áldozatul esett a légi közlekedési káosznak, a járata nem szállhatott fel.

20240503_1034_KAR
Kubatov Gábor
Kubatov Gábort sem kímélte a reptéri káosz / Fotó: Árvai Károly

A Bors írta meg, hogy szerda este, többórás várakozás után sem szállhatott gépre Kubatov Gábor Fradi-vezér, így nem jutott el Tusványosra, a 33. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor keretében megrendezett beszélgetésre. A lap úgy tudja, hogy Kubatov a Wizz Air Marosvásárhelyre tartó járatával repült volna. A gép 19 óra 45 perckor szállt volna fel, ám az utasokat eleinte arról tájékoztatták, hogy csak többórás késéssel indulhatnak útjukra. Eleinte azt ígérték, hogy 22 óra 50 perckor elindul a gép, de a fapados légitársaság 23 óra 10 perckor törölte a járatot.

Akik várták a Fradi–Újpest-szócsatát, azok most hoppon maradnak. Ez az eset ismét rávilágít arra, hogy milyen kaotikus a helyzet az európai légi közlekedésben.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.