BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok
Portugal v France: Quarter-Final - UEFA EURO 2024

Cristiano Ronaldo újabb rekordot döntött, de most nem a futballpályán

Cristiano Ronaldo ismét történelmet írt, ám ezúttal nem a futballpályán nyújtott teljesítményével hívta fel magára a figyelmet. Szeptember 12-én ő lett az első ember, aki az összes közösségi platformot figyelembe véve elérte az egymilliárdos követőszámot.

Cristiano Ronaldo esetében nem újdonság, és nem is ritka esemény, hogy megdönt egy rekordot. Hosszú karrierjének köszönhetően már így is számos csúcs fűződik a portugál futballzseni nevéhez, ez a lista bővült most egy újabb csúccsal.

Portugal v France: Quarter-Final - UEFA EURO 2024
Cristiano Ronaldo megint egy rekordot ünnepelhet / Fotó: NurPhoto via AFP

A 39 esztendős támadó lett az első ember, aki összes közösségi oldalát együtt nézve átlépte az egymilliárdos követőszámot.

A nem mindennapi hírt stílszerűen a közösségi felületein osztotta meg a követőivel.

„Madeira utcáiról jutottam el a világ legnagyobb színpadjaira. A pályán mindig a családomért és értetek játszottam, most pedig itt állunk együtt, egymilliárdan. Az egész utamon végigkísértetek, beleértve a hullámhegyeket és hullámvölgyeket is. Ez a mi közös utazásunk, és együtt megmutattuk, hogy nincsenek határok, közösen bármit elérhetünk. Köszönöm, hogy hittetek bennem, támogattatok, és köszönöm, hogy részesei vagytok az életemnek. A legjobb dolgok még csak most következnek, folytatjuk, küzdeni, győzni fogunk és újra történelmet írunk majd, így együtt mindannyian”

 – fogalmazott a labdarúgó, aki nemrégiben indította el saját YouTube-csatornáját UR. Cristiano néven.

A csatorna elképesztő ütemben kezdett növekedni, épp egy focimeccsnyi idő, 90 perc alatt érte el az egymillió feliratkozót, az 50 millióhoz egy hét kellett, jelenleg pedig 60,8 millióan követik.

Ronaldo, aki Instagramon is az élen áll a maga 638 millió követőjével, azért a futballt sem hanyagolja el. Szeptember 5-én egy Nemzetek Ligája mérkőzésen a portugál válogatott mezében betalált a horvátok kapujába, ezzel ő lett az első játékos a futballtörténelemben aki 900 gólt szerzett pályafutása során.

Ajánlott videók

Továbbiak

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.