BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Megvannak az év legjobb kütyüjei

A világ 50 legelismertebb fogyasztói elektronikai magazinját tömörítő szövetség, az az Európai Kép- és Hang Szövetség (EISA) megválasztotta az év legjobb szórakoztató elektronikai eszközeit.

Kínai a legjobb okostelefon

A Huawei csúcstelefonja, a P20 Pro nyerte el idén az Európai Kép- és Hang Szövetség (EISA) legjobb okostelefonnak járó díját. A világ 50 legelismertebb fogyasztói elektronikai magazinját tömörítő szövetség elsősorban az idén márciusban bemutatott készülék fotózási képességeit és tripla LEICA kamerarendszerét méltatta, kiemelve, hogy a P20 az idei év leginnovatívabb és technikailag legkiválóbb okostelefonja. Az EISA a hatodik egymást követő évben díjazott Huawei-készüléket.

A 27 ország fogyasztói elektronikai eszközök teljes spektrumát képviselő zsűri a díjátadón kiemelte:

A P20 Pro készülék nemcsak a leginnovatívabb és technikailag legkiválóbb okostelefon, de karcsú dizájnjával és nagy akkumlátorkapacitásával tökéletes társ a mobilfelhasználók számára, továbbá a fényképezés területén is az élen jár.

Huawei P20 Pro
Fotó: Huawei

A Huawei P20 Pro forradalmi 40+20+8 MP-es tripla Leica kamerával rendelkezik, ezenkívül 3-szoros optikai és az 5-szörös hibrid zoom-olásra képes, valamint olyan innovatív funkcióval is rendelkezik, mint a mesterséges intelligencia által vezérelt képstabilizátor.

A fogyasztói kategóriában a Nokia a nyerő

A Nokia 7 plus nyerte idén az EISA legjobb fogyasztói okostelefon díját. A döntőbírák a Nokia 7 plus dizájnját, erőteljes teljesítményét és az impresszív képalkotási képességét dicsérték, miután teszt alá vonták az egyik legkeresettebb okostelefon-kategória tagjait.

Nokia 7 plus
Fotó: HMD Global

A mesterséges intelligencia tarolt a tévéknél

Rangos elismerésben részesültek az LG mesterséges intelligenciát alkalmazó eszközei is, és ismét a vállalat készüléke lett az év OLED tévéje.

Az LG OLED65E8 a 2018-2019-es modellév legjobb OLED tévéjének járó díjat nyerte el — az elismerést ezzel a vállalat OLED technológiája sorozatban hetedszerre érdemelte ki. A tévét elsősorban az Alpha 9 processzornak köszönhető képmegjelenítési teljesítménye miatt méltatták, ugyanakkor kiemelték a készülék piacvezető mesterségesintelligencia-funkcióit is.

Az LG egy másik AI-funkciókkal felszerelt készüléke, a 65 hüvelykes SK9500 típusú SUPER UHD TV a 2018-2019-es modellév legjobb mesterséges intelligenciával felszerelt televíziójának járó EISA-díjat nyerte el.

Fotó: LG

Az EISA bírái az LG prémium AI-hangszóróját, az LG XBOOM AI ThinQ termékkategória WK7-es modelljét is díjazták, amely a 2018-2019-es modellév legjobb, mesterségesintelligencia-funkciókkal ellátott hangszórója lett.

Blue-Ray kategóriában a Panasonic volt a nyerő

A High-End UHD Blu-ray lejátszó kategóriában a Panasonic felső kategóriás DP-UB9000-as UHD Blu-Ray lejátszója diadalmaskodott idén.

A Panasonic lejátszója lenyűgözte az EISA zsűrijét, akik szerint a termék egy bámulatosan megtervezett high-end készülék.

Egyedi kép- és hangfeldolgozásának, csúcskategóriás alkatrészeinek és a kifinomult felhasználói beállításoknak köszönhetően a legfinomabb részleteket is kihozza a zenékből és a filmekből.

Fotó: Panasonic

Az EISA díjkiosztó ünnepségét augusztus 31-én tartják Berlinben.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.