BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Lépett a Yettel: az ügyfeleknek elegük van a felesleges kiadásokból

A Yettel október 22-től egy új koncepciót vezet be: a Yettel Full szolgáltatáscsomagot, melyben a kedvezmények érvényesíthetők a lakossági Prime- vagy OtthonNet-előfizetésre, de a bundle-hez hozzáadható tévé-, esetleg streamingszolgáltatás is. A telekommunikációs vállalat szerint ügyfeleiknek elegük van a felesleges kiadásokból, hiszen már a nagyszülői korosztály is online, miközben az új generáció digitális nyitottsága nem kérdés, hanem az életvitel alapvető része Magyarországon.

Bár a szolgáltatáscsomagok – televízió, internet, telefon összecsomagolása – már régóta elterjedtek a hazai piacon, a Yettel most egy új megközelítéssel érkezik: a szolgáltató ügyfelei mostantól szabadságot kapnak a kedvezmények eléréséhez szükséges szolgáltatások összeállításában, amit az erre vállalt hűségidő nélkül érhetnek el – derült ki a telekommunikációs vállalat keddi sajtótájékoztatóján. 

Yettel, Yettel Full, csomag, kedvezmény
A Yettel szerint már a nagyszülők is jelen vannak az online világban Magyarországon / Fotó: Yettel

Yettel: „Az ügyfeleinknek elegük van a felesleges kiadásokból”

Az eseményen elhangzott: az elmúlt két évtizedben a lakossági távközlési piac szerkezete jócskán átalakult. A magyar háztartások ugyanis egyre többféle digitális eszközt használnak, 

már a nagyszülői korosztály is online, és az új generáció digitális nyitottsága nem kérdés, hanem az életvitel alapvető része.

Kiemelték: a 2023-as Magyar Infokommunikációs Jelentés szerint a háztartások 94 százaléka nemcsak egyetlen távközlési szolgáltatást vesz igénybe, hanem a legnagyobb arányban (38,1 százalék) mind a négyet – azaz mobiltelefont, internetet, televíziót és fix vonalas telefont.

A Yettel október 22-től egy új koncepciót vezet be: 

  • a Yettel Full szolgáltatáscsomagban akár 30 százalék havidíjkedvezmény érvényesíthető lakossági Prime- vagy OtthonNet-előfizetésre, de 
  • a csomaghoz hozzáadható tévé-, esetleg streamingszolgáltatás is.

Ennek az a lényege, hogy így nem kötelező, hogy mind a három szolgáltatástípus – mobilelőfizetés, tévé és otthoni internet – szerepeljen a csomagban, miután ezek kombinációjával, akár már két előfizetéssel is elérhető a kedvezmény. A csomag alkotóeleme lehet tehát a 15 százalék kedvezménnyel választható Yettel TV is (kivéve a Yettel TV XS csomag), sőt, ha az ügyfelek inkább streaminget néznek, a szintén beletartozó Max-előfizetésekre is 15 százalék havidíjkedvezmény jár. 

A cég szerint további előny, hogy nincsen a kedvezménycsomagra vonatkozó hűségidő, és az egy csomagban lévő mobil-előfizetések belföldön ingyen hívhatják egymást. (A Yettel Full csomag kedvezménye mindaddig igénybe vehető, amíg az adott számlázási azonosítón a Prime- és az OtthonNet-tarifák közül legalább egy található, valamint a számlázási azonosítón az adott számlázási ciklusban egyetlen szolgáltatás sincs felfüggesztve.)

Megnéztük a piacot, és kutattuk az ügyfeleink igényeit, elegük van a felesleges kiadásokból, a mi ajánlatunk erre fókuszál

– mondta Szafonov Olga, a Yettel Magyarország lakossági kereskedelmi igazgatója.

Hozzátette: a Yettel Full az emberek egyedi igényeihez próbál igazodni, ezért rugalmasan alakítható a tartalma. 

A Yettel vételárából a Talgóra is futja, tovább zsugorodik a brit Vodafone

Telekommunikációs napot tartott az Európai Bizottság, miután több vállalatfelvásárlási ügyben is zöldlámpát adott a vevőknek. Jóváhagyták, hogy egy emirátusokbeli befektető megkapja a hazai Yettelt is magában foglaló PPF csoportot, illetve hogy a Swisscom felvásárolhassa a Vodafone Itáliát.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.