BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Változás az AutoWallis flottakezelőjénél, elsőként léptek

Wigo fleet márkanév alatt folytatja flottakezelési tevékenységét az AutoWallis csoporthoz tartozó Nelson Flottalízing. A lépéssel Magyarország első integrált mobilitási szolgáltatója jön létre.

Nevet vált a piac meghatározó flottakezelői közé tartozó Nelson Flottalízing Kft. kapcsolódó tevékenysége, így az AutoWallis flottakezelési szolgáltatása júliustól wigo fleet néven érhető el az ügyfelek számára – jelentette be az anyavállalat a tőzsde honlapján.

Budapest,,Hungary,-,October,24,,2023:,Autowallis,Group,,A,Carsharing
Wigo fleet néven folytatja az AutoWallis flottakezelője / Fotó: Shutterstock

A márkanévváltással párhuzamosan az AutoWallis csoport több mobilitási szolgáltatáshoz kapcsolódó tevékenységét egy vállalatban vonja össze a szinergiahatások hatékonyabb kihasználása és a még magasabb ügyfélélmény érdekében. 

Ormosy Gábor, az AutoWallis vezérigazgatója szerint a flottakezelés és a carsharing egy cégbe olvasztásával tovább javul az AutoWallis hatékonysága, így például jelentős szinergiák érhetőek el az autók beszerzésében és üzemeltetésében is. 

A flottakezelő és carsharing szolgáltatások egy cég alá rendezésével Magyarország első komplex mobilitási szolgáltatóját hozzuk létre, amely jól illeszkedik meghirdetett stratégiánkba, növekedési terveinkbe

– tette hozzá.

 

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.