BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

A Holdtól igazolt új vezető elemzőt az Equilor

Muhi Gergely vezető elemzőként csatlakozott a több mint harmincéves Equilor Befektetési Zrt. csapatához. A jelentős tapasztalattal rendelkező szakember korábban több mint egy évtizedig dolgozott elemzői és privátbanki területen.

Muhi Gergely vezető elemzői pozícióban irányítja júniustól az Equilor Befektetési Zrt. elemzői csapatát – jelentette be pénteki közleményében a magyar brókerház. 

szb20160623_0391
Muhi Gergely az Equilor új vezető elemzője / Fotó: Székelyhidi Balázs

A szakember kinevezését megelőzően 12 évig a Hold Alapkezelő munkatársaként dolgozott, ahol előbb Private Banking, majd elemzői területen látott el feladatokat. 

Tanulmányait a Corvinus Egyetemen végezte, ahol pénzügy és számvitel szakon BSc diplomát, majd pénzügy szakon MSc diplomát szerzett. Egyetemi tanulmányai mellett a Nemzetközi Bankárképző Központnál vagyonalapportfólió-vizsgát tett.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.