BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Bejelentést tett a mobilszolgáltató: ingyenes lesz nyáron az 5G

Közel egymillió lakossági és üzleti ügyfelet érint a Vodafone bejelentése.

A Vodafone Magyarország július 3-tól 60 napig díjmentesen biztosítja az 5G-szolgáltatást a lakossági és kisvállalati előfizetéses ügyfeleinek a nyári szezonban, így több mint egymillió felhasználóhoz jut el az ötödik generációs mobilhálózat – olvasható a Vodafone közleményében.

Melbourne,Australia,-,March,1,2014:,Logo,Of,Vodafone,-,Vodafone
Fotó: Shutterstock

A tavalyi évhez hasonlóan 

a Vodafone Magyarország idén nyáron is 60 napra díjmentesen aktiválja az 5G-hálózatát minden olyan lakossági ügyfelének, valamint mikro-, kis- és középvállalkozásnak, akiknek a jelenlegi előfizetéses csomagja nem tartalmaz 5G-hozzáférést.

Az 5. generációs mobilhálózat július 3-ig szakaszosan több mint egymillió lakossági és üzleti ügyfélnél aktiválódik. Amennyiben az ügyfelek 5G-képes készülékkel és SIM-kártyával rendelkeznek, a folyamat teljesen automatizált, így nincs teendő az aktiválással vagy a lemondással kapcsolatban.

Az 5G-hálózatra terelés nem csak a felhasználói élmény szempontjából előnyös, de a hálózatoptimalizálást is segíti, hiszen ebben az időszakban a 4G-hálózat a szokásosnál nagyobb forgalmat kell hogy kiszolgáljon. Az ajánlatnak köszönhetően az 5G-hálózat át tudja venni a nyári terhelés egy részét, és biztosítja az ügyfelek stabil hálózati kapcsolódását.

Az 5G-t először használó azon ügyfeleink, akik sebességkorlátozást nem tartalmazó tarifacsomagjainkat használják, megismerhetik a gyorsabb internetelérést, a HD-videók zökkenőmentesebb streamelését, a stabilabb videókonferenciák és a gyorsabb adatátvitel élményét.

„Legyen az fesztiválozás, családi nyaralás vagy munkavégzés, ebben a kiemelt időszakban a Vodafone az 5G-kapcsolattal igyekszik megkönnyíteni a kapcsolattartást, a tartalommegosztást, és hozzájárulni a feledhetetlen nyári élményekhez – mondta Bányai Tamás, a Vodafone Magyarország vezérigazgatója. – Azok számára, akik nem rendelkeznek 5G-kompatibilis eszközzel, szintén előnyös lesz a nyári ajánlatunk, hiszen az érintett időszakban jobban megoszlik a hálózat terheltsége a különböző technológiák között, így a 4G-hálózatot használók is stabilabb és gyorsabb szolgáltatást vehetnek igénybe.”

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.