BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Reviczky Gábor egy éve árulja otthonát, több tízmilliót engedett az árából, de mégsem veszi meg senki

Reviczky Gábor a több mint kétszáz négyzetméteres otthonát kezdetben 159 millió forintért árulta.

Egy éve hiába árulja otthonát Reviczky Gábor! Már 30 milliót engedett az árból, ám így sem kell senkinek az ingatlan – írta meg a  Blikk. A hat plusz egy szobás, háromszintes, több mint kétszáz négyzetméteres otthont a hozzá tartozó hatalmas kerttel és medencével kezdetben 159 millió forintért árulták. 

reviczky gabor-02-BS
Fotó: Bánkúti Sándor

Komoly érdeklődő azonban nem volt, végül Reviczky és a felesége úgy döntött, hogy harmincmillió forintot enged az árból. Ám úgy tűnik, ez sem segített, a lap szerint a ráckevei otthon még mindig eladó. 

„Vannak érdeklődők, sokan szeretnék megnézni azt az ingatlant, ahol a híres Reviczky Gábor lakik. Komoly vásárló azonban még mindig nincs. Bár tényleg nagyon szép és nyugodt helyen van a ház, jó állapotú és sok extrával felszerelt, sajnos így is sokallják érte ezt az összeget” – fogalmazott a lapnak egy névtelen forrás. 

„Én azt gondolom, ez már nem egy kirívó ár. Az agglomerációban egy ekkora, ilyen állapotú, medencés ingatlan ára nagyjából 110–130 millió forint között mozog” – mondta Balogh László, az Ingatlan.com szakértője. Az viszont tény, hogy 

a tulajdonos nem a legjobbkor adta házeladásra a fejét. A jelenlegi piaci helyzetben venni érdemes ingatlant, eladni már kevésbé szerencsés

– tette hozzá. 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.