BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok
null

Időjárás: kiderült, mikor szűnhet meg a hőség – hűvösebb levegő, csapadék a láthatáron

Vasárnap az előrejelzések szerint sok napsütés és igazi strandidő várható, csak keleten fordulhat elő nyári csapadék, a hőmérséklet 30 és 35 fok között alakul. Szerdán hűvösebb levegő érkezik hazánk térségébe, majd csütörtökön átmenetileg megszűnhet a hőség, miután délután csupán 24–29 fok ígérkezik.

Vasárnap az előrejelzések szerint sok napsütés és igazi strandidő várható. Csak keleten fordulhat elő nyári csapadék. A hőmérséklet 30 és 35 fok között alakul.

időjárás, csütörtök, eső
Időjárás: csütörtökön átmeneti enyhülés jöhet / Fotó: AFP

Hétfő

Igazi strandidőre számíthatunk sok napsütéssel, kevés gomolyfelhővel a Köpönyeg.hu tájékoztatása szerint. Esetleg nyugaton fordulhat elő egy-egy zápor, zivatar. Az északnyugati szél megélénkül, 33-34 fok körül alakul a hőmérséklet.

Kedd

A sok napsütést főleg délután zavarják gomolyfelhők, és elszórtan számíthatunk csapadékra. Többfelé lesz élénk, nyugaton erős a szél, 32 fok körüli kánikula várható.

Szerda

A napsütés mellett gyakran lesz gomolyfelhős az ég, és elszórtan ismét lehetnek záporok. 

Nagy területen lesz erős az északnyugati szél, mellyel hűvösebb levegő érkezik hazánk térségébe: délután 24–31 fok valószínű.

Csütörtök

Gomolyfelhős, napos időre van kilátás. Csapadék inkább már csak a keleti területeken fordul elő. Átmenetileg megszűnik a hőség, miután délután csak 24–29 fok ígérkezik.

Ajánlott videók

Továbbiak

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.