BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok
null

Időjárás: már az előrejelzés szerint is forróságra kell készülni

Vasárnap 32 és 40 fok között alakul a hőmérséklet, több helyen forróság lesz a Köpönyeg időjárás-előrejelzése szerint. A kánikula egész héten velünk marad: csütörtökön például ismét perzselő napsütésre, továbbra is száraz időre van kilátás.

Estig sok napsütésre, igazi strandidőre számíthatunk. Estétől északnyugat felől megnövekszik a felhőzet, ám zápor, zivatar csak elvétve fordulhat elő – írja szombati előrejelzésében a Köpönyeg.hu.

Időjárás, előrejelzés, Magyarország
Időjárás: forróságra, perzselő napsütésre kell számítanunk az előrejelzések szerint / Fotó: AFP

Vasárnap

A portál szerint holnap estig sok napsütésre, igazi strandidőre számíthatunk. Estétől északnyugat felől megnövekszik a felhőzet, ám zápor, zivatar csak elvétve fordulhat elő. 

32 és 40 fok között alakul a hőmérséklet, több helyen forróság lesz.

Estétől ugyanakkor sokfelé megerősödik az északnyugati szél. Az M1 aktuális időjárás-előrejelzése szerint a hidegfront nagyon legyengült formában érkezik hozzánk, ezért jelentős lehűlést nem várhatunk tőle.

Hétfő

Szikrázó nyári napsütés várható, csak kevés gomolyfelhő jelenik meg az égen, melyből csapadék nem alakul ki, 30 fok körüli maximumok lesznek, a kánikula marad, de néhány fokkal frissebb időnk lesz.

Kedd és szerda

Derült, száraz időnk lesz, szinte alig lesz felhő az égen. Eső teljesen kizárt. Az északias szél megélénkülhet. Reggelente 15, délutánonként 30-33 fok valószínű.

Csütörtök

Perzselő napsütésre, továbbra is száraz időre van kilátás: 

31-36 fok közé melegszik a levegő.

Időjárás-előrejelzés: mikor lesz már végre tűpontos a prognózis, és mi jön most hétvégén?

Hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy a meteorológia még két napra előre sem tud pontos prognózist adni.

 

 

Ajánlott videók

Továbbiak

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.