BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok
null

Vénasszonyok nyara: végre itt van!

Az időjárás-előrejelzések szerint kedden fokozatosan megnövekszik a felhőzet, és eleinte csak nyugaton, majd később máshol is szórványosan alakul ki záporeső. Addig is azonban élvezhetjük a jó időt, mert beköszöntött a vénasszonyok nyara.

Többnyire napos és száraz időre számíthatunk vasárnap, helyenként fátyolfelhők és gomolyfelhők is megjelennek az égen. A déli, délkeleti szél sok helyen élénk lesz – írja közleményében a Köpönyeg.

vénasszonyok nyara, időjárás, eső
Vénasszonyok nyara: élvezzük ki, ameddig lehet / Fotó: Connect Images via AFP

A portál szerint hétfőn többnyire napos és száraz idő várható, néhol fátyolfelhők és gomolyfelhők is megjelennek az égen. A déli, délkeleti szél sok helyen élénk lesz. A délutáni hőmérséklet 21 és 27 fok között alakul, kellemes nyárias napunk lesz.

Kedden ugyanakkor fokozatosan megnövekszik a felhőzet, és eleinte csak nyugaton, 

később máshol is szórványosan alakul ki záporeső. 

A délkeleti szél megélénkül. 24–25 fokos meleg lesz.

Szerdán a nap első felében még borongós idő várható, különösen a déli és keleti területeken eshet az eső. Később azonban fokozatosan felszakadozik a felhőzet, és kisüt a nap. A hőmérséklet délutánra 19 és 24 fok között alakul.

Csütörtökön változóan felhős idő valószínű. Helyenként zápor is előfordulhat. Hajnalban pára- és ködfoltok képződhetnek. A déli, délnyugati szél több helyen megélénkül. A legmagasabb hőmérséklet 21 és 27 fok között alakul.

Pénteken északnyugat felől gyakran megnövekszik a felhőzet, és egyre többfelé várható zápor, eső. Eleinte a délnyugati, majd az északnyugati szél erősödik meg. Északnyugaton 20, délkeleten még 28 fok körüli értékeket mérhetünk.

Ajánlott videók

Továbbiak

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.