Megint retteghetnek a frankhitelesek

A svájci frank árfolyama ismét 204 forint felett mozog, de az euróhoz képest is gyengült a forint.

Egy euróért jelenleg 266,52 forintot adnak, ami gyengülés a 265,17 forintos záróárhoz képest. A forint egyébként már 267,15-ön is járt az euróval szemben, az elmúlt egy órában erőteljes árfolyamemelkedés látható és jelenleg is csak enyhe korrekció figyelhető meg. A mai átlagos árfolyam eddig 265,44 forint.

Friss deviza- és részvénypiaci adatok itt

A svájci frank az elemzői várakozásoknak megfelelően ismét felfelé vette az iránt, az alpesi deviza most 204,40 forintot ér a tegnapi 202,66 forinthoz képest. Az árfolyam ma már magasabban, 205,09 forinton is járt, két erőteljes kiemelkedés figyelhető meg ma reggel a görbén és egyelőre nem világos, merrefelé mozdul el a frank a következő időszakban. Az átlag mindenesetre 203,40 forint.

A Raiffeisen devizakereskedői ma 265,30-267,30 közötti mozgást várnak.

Korrekcióval indult a hét a forint piacán a nemzetközi folyamatokkal párhuzamosan. A lengyel zloty mérsékeltebb gyengülést mutat a régióban. Az emelkedéssel az EUR/HUF elhagyta a túladott tartomány és egészségesebb szintre konszolidálódott. Az árfolyam közel egy hónap után került a 10 napos mozgóátlaga fölé, ami további emelkedésre utal - írja hírlevelében a bank.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.