BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Fémreszelék került a Fanta üdítőibe, visszahívták

A Müller drogériákban kapható üdítőkkel van probléma. A Nébih visszahívta az érintett változatot, a többi Fanta üdítőitallal nincs gond. A visszahívott terméket nem szabad elfogyasztani, a boltban visszaadják az árát.

Fémreszelék lehet a palackjukban, emiatt a Fanta üdítőital egyik változatára visszahívást rendelt el a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih). A Fanta márka visszahívott termékét a Müller drogériákban lehet kapni – írta az Origo.

Fanta
A képen látható Fanta fogyasztását nem ajánlja a Nébih / Fotó: Nébih

A Nébih oldalán megjelent figyelmeztetés szerint a Fanta Lemon Zero 0,5 literes, PET-palackos, kalóriaszegény, citromos, édesítőszeres frissítő itallal van probléma.

Azonosítási adatai:

  • Minőségmegőrzési idő: 2025. 02. 04. – 2025. 04. 12., a dátum alatt „WP” felirattal ellátva
  • MAN szám: 2364523
  • Gyártó: Coca-Cola HBC Austria GmbH

A hivatal kiemelte, hogy csak a fenti azonosítási adatokkal rendelkező itallal vannak gondok, a többi Fanta-termék fogyasztható.

Aki korábban vásárolt az érintett termékből, semmi esetre se fogyassza el. A Müller drogérialánc valamennyi üzletébe vissza lehet vinni a terméket, és a bolt visszaadja az árát.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.