BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Elérték külföldi nyaralásán a gyereket felrúgó karateedzőt – nem bujkál és van egy kérése

Külföldi nyaralásán érték utol az elkövetőt. Jelenleg előre befizetett nyaraláson vesz részt a családjával, de azt állítja, hogy áll a felelősségre vonás elé.

Az ATV elérte a karateedzőt, aki egy szolnoki kalandparkban rúgott fel egy kisgyermeket. Tájékoztatása szerint, hamarosan találkozik a felrúgott kisfiúval.

szolnoki kalandpark
gyermekbántalmazás
Yakuzák SE
Fotó: VG

Egy ország háborodott fel azon, ahogyan egy karateedző kíméletlenül felrúg egy rá bízott kisgyereket a szolnoki kalandparkban. Az ATV híradója külföldön érte utol az elkövetőt. Jelenleg előre befizetett nyaraláson vesz részt a családjával, de az állítja, hogy áll a felelősségre vonás elé.

„Mindenkitől bocsánatot szeretnék kérni, egy olyan súlyos cselekedetet hajtottam végre, mely szégyent hozott a sporttársadalomra, éppen ezért eltávolodom ettől a világtól örökre” – nyilatkozta az ATV Híradónak a férfi, és hozzátette: azon dolgozik, hogy valamilyen szinten jóvá tudja tenni a történteket.

Szerencsére az édesanya nyitott arra, hogy a fiútól is bocsánatot kérjek, és hamarosan találkozni fogok velük

 – hangsúlyozta.

A férfi elmondta, nagyon félti a családját. Ezért kéréssel is előállt. „A másik oldalon, a gyerekvédők figyelmébe ajánlom: van egy gyermek, az pedig az én gyermekem. Ilyen értelemben szeretném – nem kifogásolva a rám mért büntetést, és nem kifogásolva a rám mért népharagot – őket megvédeni azoktól a méltatlan támadásoktól és üzenetektől, amelyeket kapunk” – fogalmazott. Agócs Tibor hozzátette, jelenleg előre befizetett nyaraláson vesz részt a családjával, de áll a felelősségre vonás elé.

A várható büntetés mértékéről az ügyvédkör elnöke nyilatkozott az ATV-nek. „Álláspontom szerint ez egy súlyos testi sértés kísérlete, és annak is egy minősített esete, mivel nagy valószínűséggel megállapítja majd a bíróság – illetve a nyomozóhatóság – azt, hogy a személy akinek a sérelmére, illetve a kiskorú, akinek a sérelmére elkövették, védekezésre képtelen volt, és ez minősített eset ebben a pillanatban, amely 3 éves börtönbüntetéssel büntetendő”. Horváth Lóránt hozzátette, mivel a kisfiú a karateedző felügyeletére volt bízva, kiskorú veszélyeztetésének tette is felmerülhet, amiért öt év szabadságvesztés is járhat.

A karateedzőtől szerettük volna megtudni, miért nem tudta kontrollálni indulatait a kisgyerekkel szemben, mikor hallgatja ki a rendőrség, és mit szól azokhoz a személyekhez, akik a médiában most sorra arról nyilatkoznak, hogyan bántalmazta őket régebben. Agócs Tibor a Híradónknak azt mondta, ezekre a kérdésekre csak élő adásban, egy vágatlan interjúban hajlandó válaszolni. Reméljük, ez az interjú hamarosan csatornánkon megvalósul.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.