BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Közzéteszi negyedéves gyorsjelentését az SAIC Motor. A kínai cégcsoport a negyedévben 166,5 milliárd jüan árbevételt és 4,5 milliárd jüan üzemi eredményt érhetett el az elemzői várakozások szerint.

Janet Yellen amerikai jegybankelnök a Kansas City-i Fed által évente Jackson Hole-ban megrendezett konferencián mond beszédet. Az esemény magyar idő szerint délután négy órakor veszi kezdetét.

Amerikából érkezik a második negyedéves GDP-adat második felülvizsgálata. Az első közlés óriási csalódást okozott: a várt 2,6 százalékos évesített növekedés után csupán 1,2 százalékos növekedésről számoltak be.

Japánban a fogyasztói árak júliusi alakulásáról számolnak be. Az elmúlt négy hónapban az inflációs negatív volt, és a várakozások szerint éves bázison – múlt hónapban is 0,4 százalékkal csökkentek az árak.

Publikálják a nemzetközi árukereskedelem júliusi számait az USA-ban. A várakozások szerint az áruforgalom hiányának mértéke júniushoz hasonlóan a múlt hónapban is 63 milliárd dollár körül alakult.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.