BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Átvállalja a részletfizetést a Ford állásvesztés esetén az USA-ban

A Ford ma közölte: havonta hétszáz dollárig biztosítja a részletfizetést azok esetében, aki állásuk elvesztése miatt képtelenek a törlesztésre.

Az ajánlat egy éven keresztül havi hétszáz dollárig érvényes bármilyen újonnan vásárolt Fordra, Lincolnra vagy Mercuryra az Egyesült Államokban – jelenti az AP.

A program június elsejéig marad érvényben, célja, hogy ellensúlyozza az amerikai autóeladások 27 éves mélypontját. A Ford eladásai csak februárban 48 százalékkal csökkentek, a vállalat most nulla százalékos finanszírozást biztosít egyes modellekre.

Egy hasonló ötlet a Hyundainál már bevált: a cég lehetővé teszi, hogy fizetésképtelenség esetén a vásárlók egy éven belül visszaadhassák az autót. A Hyundai véleménye szerint az intézkedés a múlt hónapban megmentette őket a kétszámjegyű eladáscsökkenéstől.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.