BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Megújult és ingyenes maradt az ESET víruskeresője

A fejlesztők új beállítási lehetőségekkel és megújult grafikus kezelőfelülettel látták el a NOD32 technológiát használó, magyar nyelvű ESET Online Scannert.

Aki  szeretné kipróbálni, hogy mire is képes a technológia, az a 30 napos tesztverziókon felül ingyenesen próbára teheti az  ESET magyarországi honlapján (www.eset.hu/viruslabor/onlinescan)  elérhető online vírusirtót is, mely néhány kattintással lehetővé teszi a  számítógép teljes körű ellenőrzését és a kártevők biztonságos  eltávolítását.

Az  alkalmazás a NOD32 antivírus rendszeren alapul, a  kártevők felismerésére pedig az ESET Víruslaboratóriumából kikerülő legfrissebb  vírusadatbázisokat és algoritmusokat használja. Képes a rejtett  fertőzések felderítésére, így a rootkitek detektálására és eltávolítására is. Az eszköz már nem csak Internet  Explorerrel, de az Opera, a Firefox és egyéb böngészőkkel is  használható.
 

"Fontos azonban  kihangsúlyozni, hogy a víruskereső nem véd a támadások ellen, csupán ellenőrzi és eltávolítja  a már a számítógépre került fertőzéseket, így nem helyettesíti a rendszeresen  frissített vírusirtót" - összegezte Csiszér Béla, az ESET magyarországi képviseletét ellátó Sicontact  Kft. ügyvezetője.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.