BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Óriási mezszerződést kötött a Liverpool

Az angol futball valaha volt legnagyobb mezszerződését kötötte meg a Liverpool.

A vörösök évi 25 millió fontos szerződést kötöttek a bostoni székhelyű Warrior Sports nevű sportszergyártó céggel. Az üzlet alig egy héttel azután jött létre, hogy a klub jelenlegi partnere, az Adidas bemutatta a csapat új idegenbeli mezét.

A német sportszergyártóval 12 millió fontos éves szerződése van a klubnak, azaz, 2012-13-tól több mint kétszeresét kapja a Mersey-parti egyesület.

A Liverpool mezeinél csak a Real Madrid dresszeiből adnak el többet a világon.

A Liverpool tavaly került új tulajdonosokhoz, John W. Henry cége, a Fenway Sports Group a Boston Red Sox baseball-csapatának tulajdonosa. Henry az elmúlt hónapokban került egyre közelebb a New Balance igazgatójához, Jim Davishez. A közeledés jegyében a Boston Red Sox is mezszponzorációs szerződést kötött, és egymillió dollárért helyet kapott a New Balance logója a baseball-csapat stadionjában.

A Warrior Sports a New Balance leányvállalata, amely leginkább a futócipőiről ismert.

Kenny Dalglish, a Liverpool ideiglenesen kinevezett managere máris arról beszélt, hogy ez a nyár nagyon fontos lesz a klub számára.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.