BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Két új igazgató a PwC Magyarországnál

A PwC Magyarország két igazgatói kinevezést jelentett be.

Sere Péter (37) az üzleti tanácsadás telekommunikációs-, média- és szórakoztatóiparral foglalkozó csoportjáért felel a jövőben igazgatóként, Radványi László (34) pedig a könyvvizsgálati üzletág csapatát erősíti új pozíciójában 2013. október 1-jétől.

Sere Péter 2007-ben csatlakozott a PwC Magyarországhoz, ezidáig a vállalat telekommunikációs-, média- és szórakoztatóiparral foglalkozó csoportjának vezető menedzsereként tevékenykedett a cégnél. Ezen szektorral kapcsolatosan számos stratégiai, szabályozói és átalakulási, felvásárlási projektet bonyolított le sikerrel. A PwC-t megelőzően a Gazdasági és Közlekedési Minisztériumnál az Informatikai és kommunikációtechnológiai, e-gazdasági osztály vezetője volt. Ezenfelül szakmai tapasztalatát az Informatikai és Telekommunikációs Minisztérium Piacelemző osztályának vezetőjeként valamint az Invitel Rt.-nél is bővítette.

Radványi László 2003 óta erősíti a PwC Magyarország csapatát, ahol a különböző iparágakban - energia-, ingatlan-, termelő- és kereskedelmi szektor - működő magyar és külföldi tulajdonú társaságok könyvvizsgálatán kívül részt vett több átalakuláshoz, felvásárláshoz kapcsolódó munkában is. Nemzetközileg elfogadott könyvvizsgáló képesítéssel rendelkezik. László budapesti ügyfelei mellett aktív szerepet vállal Győr város gazdasági és sportéletében, ahol a helyi ipari szereplők mellett több jelentős tanácsadási munkát vezetett a közszféra számára is, illetve aktív szurkolója és támogatója a bajnokok ligája győztes Győri Audi ETO KC-nek. Szakmai elfoglaltságai mellett a PwC társadalmi felelősségvállalás csapatának egyik vezetője.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.