BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Új töltőállomásnak örülhetnek az elektromos autósok

újabb elektromos töltőállomást helyez üzembe Az MVM Partner Zrt., így az általa létesített töltőpontok száma már több mint félszázra növekszik. A Tornai Pincészet Somló-hegyi birtokán létesített gyorstöltő tovább növeli Nyugat-Magyarország átjárhatóságát.

Az MVM Partner Zrt. és a Tornai Pincészet stratégiai együttműködése keretében két töltőponttal szerelt AC töltőállomást helyez üzembe az energetikai cég – tudatta sajtóközleményében az MVM Partner Zrt. szerdán.

A telepített állomás összesen 2 darab Typ2 aljzattal, 2x22 kW teljesítménnyel üzemel majd, amely egy átlagos kapacitású akkumulátort 1-3 óra alatt tölt fel, szemben a hagyományos töltési módok 6-8 órás idejével.

A Somlón található legnagyobb családi pincészettel közösen átadott töltési lehetőség újabb lépést jelent, mind az energiatudatos gasztro-turizmus fejlesztésben, mind pedig az elektromos közlekedés terjedésében.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.