BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Bevásárolt a DIGI

Felvásárolta az Invitel részvényeinek 99,99 százalékát a DIGI Távközlési és Szolgáltató Zrt., ezáltal önálló, közvetlen irányítása alá vonva a céget.

A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. részvény adásvételi szerződést kötött az llford Holding Korlátolt Felelősségű Társasággal és az Invitel Technocom Távközlési Kft-vel – közölte a Gazdasági Versenyhivatal. Eszerint az Invitel részvényeinek 99,99 százalékát birtokolja majd, ezáltal önálló, közvetlen irányítása alá vonva a céget.

A tervezett összefonódás eredményeképpen a DIGI idővel az Invitel jelenlegi ügyfeleinek magas színvonalú és minőségű kiszolgálását tervezi, valamint a két vállalkozás erőforrásainak egyesítésével és a szinergiák kihasználásával a tulajdonos saját hálózatának technológiáját kívánja tovább fejleszteni.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.