BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Meghosszabbítják a Suzuki-gyár leállását

A Magyar Suzuki Zrt. az eredetileg április 3-ig tervezett leállást további két héttel meghosszabbítja.

Munkatársai egészségének védelme érdekében a Magyar Suzuki Zrt. az eredetileg április 3-ig tervezett leállást további két héttel meghosszabbítja – közölte kedd este a társaság.

Munkavállalóinknak továbbra is biztosítjuk a bérek kifizetését a munkaidő áthelyezés, otthoni munkavégzés, illetve a fizetett szabadság lehetőségeit vegyesen alkalmazva.

A Magyar Suzuki Zrt. a következő két hétben azon dolgozik, hogy a jelenlegi helyzetben az újrainduláshoz megteremtse a biztonságos munkavégzés feltételeit – zárul a cég közleménye.

Fotó: SUZUKI

A Suzuki az elsők között jelentette be március közepén, hogy a koronavírus-járvány terjedésének növekvő kockázata miatt munkatársai egészségének és biztonságának védelme érdekében március 23-tól április 3-ig az esztergomi gyártás leállítása mellett döntöttek.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.