BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Megérkezett hazánkba a régió legnagyobb online piactere

Az Allegro, a legnagyobb európai hátterű platform belépett a magyar piacra az Allegro.hu elindításával. A cég több mint százötvenmillió ajánlatot kínál a honlapján. Az online piactér emellett lehetőséget biztosít a hazai e-kereskedőknek is, hogy bővítsék online jelenlétüket.

Az Allegro.hu színes katalógusa az elektronikai cikkektől kezdve a lakberendezési tárgyakon és kerti szerszámokon, egészségügyi és szépségápolási termékeken át az autóalkatrészekig, könyvekig és ruházati cikkekig számtalan kategóriát ölel át – közölte a lengyel cég.

Poland Parcel Lockers
online piactér
Allegro
Az online piactér / Fotó: NurPhoto via AFP

A piactéri modellben működő Allegro közvetlen tranzakciókat tesz lehetővé a vásárlók és a kereskedők között.

A modell mindkét fél számára előnyös: a fogyasztók a termékek szélesebb választékát érhetik el versenyképes áron és biztonságos online vásárlási környezetben. Az eladók pedig megbízható partnerre tesznek szert: egy új, egyre népszerűbb értékesítési csatornán növekedhetnek, miközben megtarthatják az ellenőrzést ajánlataik és áraik felett. Ráadásul a már működő webáruházaikkal történő összekapcsolás is rendkívül egyszerű.

Előfizetni is lehet majd

A magyar vásárlók igénybe vehetik az Allegro Smart! előfizetéses szolgáltatást, amely korlátlan ingyenes kiszállítást és exkluzív ajánlatokat kínál. Az ingyenes próbaverzióban 12 hónapon keresztül nyolc ingyenes kiszállítást kapnak a felhasználók. A próbaidőszakot követően a szolgáltatás mindössze évi 5000 vagy havi 1300 forintért lesz elérhető, és ingyenes kiszállítást kínál csomagautomatákba vagy átvételi pontokra 5000 forint feletti rendelések esetén, illetve akár futárszolgálatos kézbesítéssel 9000 forint feletti rendeléseknél.

A vásárláshoz árgarancia is jár, hogy a vevők biztosan a lehető legjobb ajánlatot kapják a kiválasztott termékekre. A platform automatikusan

összehasonlítja az árakat a legnépszerűbb online áruházak áraival, az árgaranciára jogosult termékeket pedig megjelöli.

Ha a vásárlók máshol alacsonyabb árat találnak ugyanarra a termékre, az Allegro az árkülönbözet 150 százalékának megfelelő, a piactéren beváltható kupont ad. Így a vevők nyugodtan vásárolhatnak, hiszen a kiválasztott terméket garantáltan a legjobb áron kapják meg.

Biztonságos vásárlás az online platformon

Az Allegro.hu-n a vásárlók állnak a középpontban: az oldal számos szállítási lehetőséget kínál, többek között házhoz szállítást, csomagautomatákat és átvételi pontokat, amelyeket olyan megbízható fuvarozók támogatnak, mint

  • a DPD,
  • a Packeta
  • és a UPS,

illetve belföldi szállítás esetén

  • az Express One
  • és a Magyar Posta.

A platform minden népszerű fizetési módot elfogad, beleértve a kártyás fizetést, az Apple Payt, a Google Payt és az utánvétet is.

Minden tranzakciót automatikusan, díjmentesen véd az Allegro Protect szolgáltatás, biztosítva a gondtalan online vásárlást. Ha a vevő nem kapja meg a megrendelt terméket, illetve ha az eladó nem reagál a visszaküldésre vagy a reklamációra,

az Allegro Protect a kérelem jóváhagyását követő 48 órán belül érvénybe lép, kártalanítva a vásárlót.

Ez a – további díjak vagy aktiválási lépések nélkül is érvényes – védelem a vásárlástól számított két évig érvényes, és gyors, automatikus megoldást nyújt, legfeljebb 1,5 millió forintig terjedő visszatérítéssel.

A piactérként működő platformon a vevő bármilyen probléma esetén közvetlenül az eladókkal léphet kapcsolatba chaten keresztül. Ha a vásárló nem elégedett azzal, ahogyan a kereskedő kezeli a panaszát, az Allegro helyi, magyarul beszélő ügyfélszolgálata be tud kapcsolódni a beszélgetésbe, és segít a vásárlónak megoldani a helyzetet.

Lehetőség a hazai vállalkozásoknak

Az Allegro.hu nemcsak a fogyasztók piactere, hanem hatékony platform az e-kereskedőknek is. A magyar eladók kihasználhatják az Allegro kiterjedt regionális jelenlétét és fejlett technológiai megoldásait, hogy növeljék online vállalkozásukat az egyre nagyobb piaci versenyben. A platform egyszerű integrációt, elemzési eszközöket és oktatási anyagokat biztosít a kereskedőknek, segítve őket tevékenységük hatékony bővítésében. A regisztráció egyszerű és ingyenes.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.