BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok
Budapest,,Hungary,-,March,30,,2019:,Sign,Of,A,Big

Több száz termék árát csökkentette az IKEA

Az IKEA a szeptemberben kezdődő, új pénzügyi évében több mint 330 cikk árát csökkenti, átlagosan 18 százalékkal. Az IKEA 2023 szeptembere óta kínálata 20 százalékának csökkentette az árát, annak érdekében, hogy még többek számára tegye elérhetővé a megfizethető lakberendezést szolgáló kínálatát és megoldásait.

Több mint 330 terméke árát csökkentette az IKEA. A svéd bútorgyártó az árakat átlagosan 18 százalékkal vágta meg.

Budapest,,Hungary,-,March,30,,2019:,Sign,Of,A,Big
IKEA
Átlagosan 18 százalékkal csökkenti több mint 330 termék árát az IKEA / Fotó: Shutterstock

Hiszünk abban, hogy az IKEA új, alacsonyabbár-kezdeményezése elősegíti, hogy vásárlóink kevesebb ráfordítással több terméket vásárolhassanak, javítva az otthoni életterük minőségén. Az árcsökkentés része annak a folyamatos törekvésünknek, hogy minél több terméket tegyünk megfizethetővé a többség számára

mondta az IKEA Csehország, Magyarország és Szlovákia országos értékesítési vezetője, Münzner Tímea. Hozzátette, hogy tavaly kezdték el letörni a saját áraikat, ezt a trendet pedig a 2024-es pénzügyi évben is folytatni tervezik. Az idei évben a cég 9 százalékkal nagyobb értékesítésről számolt be Magyarországon, mint a tavaly. 

Ezeknek a termékeknek az árát csökkenti az IKEA

Az új, alacsonyabb árú termékek között szerepel a népszerű HEMNES kanapéágy, amely most 129 900 forintért vásárolható meg a korábbi 149 900 forintos ár helyett, valamint 20 százalékkal csökkentett áron lesz elérhető a szintén közkedvelt INGATORP étkezőasztal és számos IKEA 365+ üveg ételtároló.

Teljesen váratlan lépéssel állt elő az Ikea

A svéd bútormulti beszáll a használt cikkek online piacára. Az IKEA legnagyobb versenytársa az eBay lesz.

Ajánlott videók

Továbbiak

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.